Vill du gå en kurs?

Är du intresserad av att gå en kurs? Även om det för tillfället inte finns just den kursen du är intresserad av så går det bra att skicka in en intresseanmälan. Vi återkommer då till dig så fort det är en kurs på gång. Intresseanmälan hittar du här.

Kurser på gång

Sökläger! ÅHÖRARPLATS! (Kursstart 2022-09-09) Anmäl dig till kursen här här
Kursbeskrivning Denna gäller Åhörarplats! Välkommen på sökläger! Helgen den 9/9-11/9 välkomnar vi Magnus Karlsson från Glädjeklick som kommer hålla en efterlängtad kurs för oss i sök! Kursen kommer att kunna individanpassas och funkar därför både för nybörjaren och de mer rutinerade ekipagen. Både för de som vill kunna tävla samt de som bara vill ha en rolig aktivering för hunden. Enda kravet är att din hund måste kunna komma på inkallning! Vi börjar fredag kväll med teori i stora salen på klubben klockan 19-21, där går vi igenom allt vi behöver veta inför helgen och framtida träningar/tävlingar! Sedan fortsätter vi praktiskt på lördagen mellan klockan 9-16 med sökpass på förmiddagen samt eftermiddagen. Ni får information på fredagen vart vi kommer att vara på lördagen. Söndagen har vi samma upplägg som på lördagen, dvs kl 9-16 men vi kommer istället att hålla till på klubben! Intresset har varit stort men tyvärr har vi bara 6 platser. Därför kommer vi att prioritera ekipage som i första hand vill tävla på dessa platser. Men vi har även åhörarplatser så man kan vara med och lyssna och lära utan att vara med med sin egen hund. Det är först till kvarn på åhörarplatserna. Priset för kurs är: 2800kr Pris för åhörarplats är: 1000kr Ta med hundens bästa belöning, gärna både gottis samt leksak och flera av dessa då flera figuranter kommer behöva belöna din hund under passen. Medtag även vatten och vattenskål, och sök-täcke om ni har ett sådant. Vill ni läsa mer om vem Magnus är? Då har ni en länk här där ni kan att läsa mer om honom och Glädjeklick: https://gladjeklick.se/om-magnus-karlsson/ Kontaktperson är Caroline Olsson, ni kan smsa på 076-0564039 ifall ni har några funderingar.
Platser kvar på kursen 6 platser av 6 kvar, reservlista finns
Instruktör Caroline Olsson
Kostnad inkl kursmaterial + medlemsskap 800 kr
Kursen startar 2022-09-09 Kl:Fre: 19-21 Lör-Sön 9-16
Kursen slutar 2022-09-11

Sökläger! Plats med hund! (Kursstart 2022-09-09)
Kursbeskrivning Platserna är slut men det går bra att anmäla sig på reservplats! Anmäl då via telefon till Caroline på 0760564039! :) Denna gäller plats med hund! Välkommen på sökläger! Helgen den 9/9-11/9 välkomnar vi Magnus Karlsson från Glädjeklick som kommer hålla en efterlängtad kurs för oss i sök! Kursen kommer att kunna individanpassas och funkar därför både för nybörjaren och de mer rutinerade ekipagen. Både för de som vill kunna tävla samt de som bara vill ha en rolig aktivering för hunden. Enda kravet är att din hund måste kunna komma på inkallning! Vi börjar fredag kväll med teori i stora salen på klubben klockan 19-21, där går vi igenom allt vi behöver veta inför helgen och framtida träningar/tävlingar! Sedan fortsätter vi praktiskt på lördagen mellan klockan 9-16 med sökpass på förmiddagen samt eftermiddagen. Ni får information på fredagen vart vi kommer att vara på lördagen. Söndagen har vi samma upplägg som på lördagen, dvs kl 9-16 men vi kommer istället att hålla till på klubben! Intresset har varit stort men tyvärr har vi bara 6 platser. Därför kommer vi att prioritera ekipage som i första hand vill tävla på dessa platser. Men vi har även åhörarplatser så man kan vara med och lyssna och lära utan att vara med med sin egen hund. Det är först till kvarn på åhörarplatserna. Priset för kurs är: 2800kr Pris för åhörarplats är: 1000kr Ta med hundens bästa belöning, gärna både gottis samt leksak och flera av dessa då flera figuranter kommer behöva belöna din hund under passen. Medtag även vatten och vattenskål, och sök-täcke om ni har ett sådant. Vill ni läsa mer om vem Magnus är? Då har ni en länk här där ni kan att läsa mer om honom och Glädjeklick: https://gladjeklick.se/om-magnus-karlsson/ Kontaktperson är Caroline Olsson, ni kan smsa på 076-0564039 ifall ni har några funderingar.
Platser kvar på kursen
Instruktör Caroline Olsson
Kostnad inkl kursmaterial + medlemsskap 2600 kr
Kursen startar 2022-09-09 Kl:Fre: 19-21 Lör-Sön 9-16